Birokratija i blog

Sve o životu, poslu i studijama u Nemačkoj

Zajednica ex-Yu akademaca koja piše kako o poslu, studijama i životu u Nemačkoj tako i samog dolaska za Nemačku.
Više od 2.190.000 čitanja, 150+ tekstova, 40+ gost autora, 20+ okupljanja i još mnogo toga. Prijavite se za naš newsletter da ostanete u toku.

Najnoviji tekstovi ⬇️

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.

Tim Nemačkog kutka

Nemacki kutak Filip Perisic
Filip S. Perišić

Filip je u Nemačkoj od 2009. godine, studirao je u Karlsrueu Poslovnu ekonomiju i informatiku, a master Preduzetništva i Veštačke inteligencije završio je u Berlinu. Filip danas živi u Berlinu, gde je osnovao tehnološki startup randevu.tech

Nemacki kutak Nikola Smiljanic
Nikola Smiljanić

U Nemačkoj od 2010. godine, Nikola je u Rojtlingenu naučio Nemački i završio studije ekonomije. On je digitalni menadžer, radio je 6 godina u Hamburgu, nakon čega se preselio za Berlin.

nemacki-kutak-gost-autori

Preko 40 izabranih gost autorki i autora najrazličitijih profesija iz svih ex-Yu zemalja pisali su za NK o njihovim iskustvima u Nemačkoj. Hvala!

Izrada CV-ja na nemačkom i engleskom jeziku

Prepustite izradu Vašeg CV-ja iskusnim profesionalcima i dizajnerima kako biste se odvojili od mora drugih kandidata! Našim savetovanjem i dizajnom povećavate sebi šansu da budete pozvani na razgovor. Javite se na [email protected].

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.

📬 Prijavite se za besplatni newsletter

Novi tekstovi. Nova druženja i okupljanja. Nove zajednice. Na newsletter-u Nemačkog kutka.