Početna Naši u Nemačkoj Online usluge i proizvodi Dodatna online nastava za školsku decu, Avidii

Dodatna online nastava za školsku decu, Avidii

Dodatna online nastava iz svih predmeta za školsku decu svih uzrasta. Sa pažljivo izabranim tutorima u lekcijama koje traju 60 minuta. Trenutno traje akcija za besplatni probni čas/sat. Probajte i uverite se i sami u kvalitet naših usluga.

Kako avidii može da Vam pomogne?

avidii je kompanija koja nudi dodatnu nastavu u svim predmetima za školsku decu svih uzrasta. Kroz nastavu koja se odvija 1:1 sa proverenim tutorima. Kroz ciljane lekcije 1 na 1 s proverenim učiteljima, pomažemo Vašem detetu da bolje razume školsko gradivo i garantirano poboljšavamo ocene Vašeg deteta.

Prijavite se za besplatnu probnu lekciju (link je dole) i testirajte našu uslugu potpuno besplatno i bez obaveze plaćanja nakon toga.

Zašto smo baš mi NAJBOLJI tutori za Vaše dete?

Nema polovičnih stvari! Uvek pune nastavne sate
Vaše dete će uživati ​​u celim 60-minutnim sesijama učenja koje omogućuju više vremena za ispitivanje i produbljivanje znanja od standardnih časova koji traju samo 45 minuta.
Časovi se kod nas mogu koristiti fleksibilno i ne ističu na kraju meseca.

1 na 1 dodatna nastava & provereni učitelji
Uz prilagođene individualne lekcije, Vaše dete dobija individualnu podršku što dovodi do maksimalnog uspeha u učenju. Svim našim učiteljima lično i osobno smo proverili njihove stručne i društvene veštine, dok smo angažovali samo najbolje.

Ili ste zadovoljni ili vraćamo uplaćeni novac
Toliko smo sigurni u našu dobru uslugu da nudimo garanciju/jamstvo povrate novca ako niste zadovoljni rezultatom.

Brza pomoć pri domaćim zadacima
Naša podrška putem chata nudi brzu pomoć s domaćom zadaćom i pitanjima o razumevanju bez gubljenja dragocenih minuta. Kroz direktnu komunikaciju s kvalificiranim mentorima, brzo i jednostavno Vaša deca i Vi možete dobiti odgovore na sva pitanja vašeg djeteta.

Prijavite se za besplatnu probnu lekciju (link je na dnu stranice i u kontaktu) i testirajte našu uslugu potpuno besplatno i bez obaveze plaćanja nakon toga.

3 kratka koraka do besplatnog časa

  1. Kliknite na ovaj link↗️ i popunite formular na stranici. Tamo možete da izaberete datum za Vaš prvi besplatni čas.
  2. Dobićete potvrdni email za Vaš besplatni čas.
  3. Pre besplatnog probnog časa dobićete email sa linkom putem kojeg ćete Vi i Vaše dete dospesti u našu virtualnu učionu gde se održava probni čas. 


Ako Vam se probni čas bude svideo, možete izabrati jedan od naših trenutnih paketa. Nudimo pakete između 4 i 24 časa (60 minuta po času). 

Prijavite se za BESPLATNU PROBNU LEKCIJU↗️ i testirajte našu uslugu potpuno besplatno i bez obaveze plaćanja nakon toga.

Kontakt

+49(0)3052014971

Svakodnevno i praznicima: 00-24h