Početna Naši u Nemačkoj Naši u Berlinu Dragana Vukajlović Krstović, autor knjiga za decu

Dragana Vukajlović Krstović, autor knjiga za decu

Dečje edukativne knjige “Putuje sa Pijem” i “Koja je tvoja supermoć” ekskluzivno na Nemačkom kutku.

Knjiga "Putujte sa Pijem"

Emotivna, kreativna i edukativna knjiga za decu koja će ih uvesti u svet pravilne komunikacije, osećanja i fizičkog razvoja.

U knjizi se nalazi 8 kratkih priča i svaka može da se posmatra odvojeno od ostalih. Svaka od njih prenosi po jednu ili više vrednosti u oblasti emocija, komunikacije, igara i druženja. Kroz priče, deca spoznaju koji kontinenti postoje i gde se nalaze. Saznaju koje životinje žive na tim kontinentima.

Kroz dijaloge su korišćene pojednostavljene NLP metode za lakše usvajanje pravilne komunikacije i sopstvenog razvoja.

Knjiga "Koja je tvoja supermoć"

Ohrabrujuća priča o pretvaranju mana u vrline, o razumevanju različitosti među decom i davanju ideja koje sve ljudske supermoći možemo da posedujemo od malena.

Koristeći pojednostavljenu, ali moćnu NLP tehniku ”Reframing”, koja nam pomaže da loše stvari i osobine vidimo i iz drugog ugla, ovde možete pronaći predloge kako da na najčešće dečije opaske naučimo naše dete da odgovori i povrati samopouzdanje.

O autorki

Dragana Vukajlović Krstović je autorka knjiga “Putujte sa Pijem”, “Koja je tvoja supermoć” i adaptiranih pričica “Pijeva družina”. Rođena u Beogradu, trenutno živi u Berlinu. Dragana je NLP Master, instruktorka Razvoja pokreta, dugogodišnja preduzetnica u oblasti Interneta. I mama.

Učesnica je mnogih predavanja na temu pravilnog odgajanja i vaspitavanja dece. Organizatorka je predavanja pod nazivom Putovanje kroz rani razvoj.

Želja joj je da deca od najmlađih dana uče o prepoznavanju emocija, i sopstvenih i tuđih, o kvalitetnoj komunikaciji, pravilnoj ishrani i važnosti fizičke aktivnosti.

Čekam vas 🙂
Dragana

Kontakt

+49(0)1795686620