Početna Naši u Nemačkoj Naši u Berlinu Radi i živi u Nemačkoj, 3 meseca do radne vize, N&P Connect

Radi i živi u Nemačkoj, 3 meseca do radne vize, N&P Connect

Saznajte da li ispunjavate uslove za pokretanje ubrzane vizne procedure za kvalifikovanu radnu snagu i kontaktirajte nas ako vam je potrebna podrška

Informišite se i pokrenite preko nas ubrzanu viznu proceduru ukoliko imate poslodavca u Nemačkoj, ili kvalifikovanog radnika koji dolazi izvan granica Evropske unije.

Pogledajte naš YouTube video 📽️

Hitno su vam potrebni kvalifikovani stručnjaci za vašu kompaniju jer ne možete da završite svoje poslove ili ne možete proširiti svoj biznis bez njih? Jednostavno ne možete da pronađete odgovarajuće kandidate na nemačkom tržištu rada? Već ste pokušali da zaposlite kvalifikovane radnike u okviru takozvane „Uredbe o zapadnom Balkanu” i već dugo čekate da vaši kvalifikovani radnici dobiju vizu zbog prevelike gužve pri dodeli termina i čekanju na vize?

Našli ste posao u Nemačkoj ali vam treba viza? Pronašli ste poslodavca u Nemačkoj i već dugo čekate na izdavanje vize zbog prevelikih gužvi pri zakazivanju sastanaka i procesa viziranja? Imate stručno obrazovanje (tri ili četiri godine), fakultetsku diplomu ili ste IT specijalista ili menadžer?

Imamo rešenje za Vas!

Kod nas dobijate:

  1. Tim sa iskustvom
  2. Profesionalnu uslugu
  3. Uvek u skladu sa zakonima i propisima
  4. Uštedu vremena i novca


Ne gubite vreme! Posetitie nasu stranicu i informisete se. Za konkretan dogovor smo stojimo vam na raspolaganju putem maila ili telefona.

Kontakt

Ponedeljak: 09:00 – 17:00
Utorak: 09:00 – 17:00
Sreda: 09:00 – 17:00
Četvrtak: 09:00 – 17:00
Petak: 09:00 – 17:00
Subota: po dogovoru
Nedelja: zatvoreno

+49(0)30403660660