Početna Naši u Nemačkoj Naši u Hamburgu Topuzović Allianz, osiguranja i finansijske usluge

Topuzović Allianz, osiguranja i finansijske usluge

Samed Topuzović sa kolegama specijalista je za sve vrste osiguranja, kredita za nekretnine i drugih finansijskih pitanja u okviru mreže Allianz predstavnika.

Uz prave koncepte i pojedinačna rješenja, tim osiguranja Allianz Samed Topuzović od 2018. godine podržava ljude i kompanije iz Hamburga i regije. Kao dobro koordinirani tim s visokim nivoom specijalističkog znanja, mi imamo rješenje za Vaše probleme. 

I u malim i u velikim izazovima pomažemo Vam sa pouzdanim konceptima i idejama – od građevinskih finansija do osiguranja vozila. S pravim osiguravajućim pokrićem možete umanjiti financijske rizike ako se nešto dogodi.

Kod nas je klijent zaista kralj, jer radimo orijentirani na rješenja i poklanjamo najveću vrijednost izvrsnoj usluzi i individualnoj podršci. Kod nas uvijek imate ličnu kontakt osobu u agenciji i ne brinite o bezličnoj telefonskoj liniji. 

Iako posedujemo tim iskusnih stručnjaka, neprestano se trudimo da nastavimo svoje obrazovanje i osiguramo to redovnim treningom i edukacijom.

Naša ponuda za Vas

U okviru Allianz proizvoda, savetujemo i planiramo zajedničkim snagama sa Vama Vašu budućnost vezanu za sledeća pitanja:

 • Auto i mobilnost (Kfz-Versicherung)
  Kfz osiguranja, osiguranja oldtajmera, osiguranje motora, mofe, mopeda ili kampera kao i osiguranja kod transportnih tegoba i poteškoća
 • Zdravstvo i nega (Krankenversicherung)
  Sve vrste privatnih zdravstvenih osiguranja, dodatnih zdravstvenih osiguranja (npr. zubna ili za ambulante i bolnice), osiguranja vezana za negu i brigu usled onesposobljenja, kao i različita putna osiguranja i osiguranja Vaših kućnih ljubimaca
 • Pravne teme i nekretnine (Hausratversicherung, Gebäudeversicherung, Rechtsschutzversicherung, Hausfinanzierung)
  Osiguranje pravne zaštite, osiguranje kućne imovine, bicikli i umetničkih dela, osiguranje stanova i kuća, osiguranja privatne odgovornosti (Haftpflicht) za Vas i Vaše ljubimce, osiguranje svadbi kao i specijalna finansiranja buduće imovine (Baufinanzierung)
 • Putovanja i slobodno vreme (Reiseversicherung,Unfallversicherung)
  Između ostalog i osiguranje za storniranja putovanja i osiguranje Vašeg prtljaga
 • Finansijsko planiranje budućnosti (Altersvorsorge, Lebensversicherung, Risikolebensversicherung)
  Privatna štednja, RiesterRente, Rürup-Rente (BasisRente), privatna penzija, koristi od akumulacije kapitala, životna osiguranja, osiguranje od profesionalne invalidnosti, različiti fondovi i osiguranje od nesreća

Naš tim za savetovanje na našem

Tim Samed Topuzović Allianz čine 10 stručnjaka za osiguranja i finansijska pitanja, od kojih 3 pričaju naš jezik:

 • Samed Topuzović, savetnik i vlasnik agencije (015256409241)
 • Aldin Kapur, savetnik (01727912268)
 • Arlinda Topuzović, savetnica

Ukoliko želite da pričate sa nekim od naših savetnika, navedite to pri prvom kontaktu sa nama.

Mi se brinemo o širokom spektru privatnih i korporativnih klijenata – na više jezika i orijentirani na rješenja. Naravno, rado ćemo Vas posjetiti i kod kuće, doći u kompaniju na razgovor ili vam ponuditi savjet online. Dođite da se upoznamo i popričamo o Vašim finansijskim pitanjima. Očekujemo Vas u našim u septembru 2020. renoviranim prostorijama.

Kontakt

+49(0)15256409241

Ponedeljak: 09:00 – 18:00
Utorak: 09:00 – 18:00
Sreda: 09:00 – 18:00
Četvrtak: 09:00 – 18:00
Petak: 09:00 – 16:00
Subota: zatvoreno
Nedelja: zatvoreno