Početna Naši u Nemačkoj Naši u Minhenu Millys Language Center

Millys Language Center

Nudimo sveobuhvatan niz kurseva jezika koji će Vam pomoći da postignete svoje ciljeve putem poboljšanja stranih jezika.

Mi smo jezički centar sa širokim spektrom kurseva. Pored naših online i offline kurseva (isključivo u grupnoj nastavi i po dogovoru), radimo sa raznim kompanijama, institucijama, grupama i pojedincima sve u cilju podrške projekta i postizanja dugoročnih ciljeva.

U koliko tražite školu za učenje Nemačkog ili drugih jezika – na pravom ste mestu! U našoj školi jezika kombinujemo različite metode učenja kako bismo svakom od naših polaznika jezika ponudili najbolje iskustvo. Naš program se sastoji od raznih resursa za učenje prilagođenih specifičnim potrebama svakog nivoa. Nudimo širok spektar aktivnosti i vežbi koje pokrivaju sve oblasti jezika, uključujući čitanje, pisanje, govor i slušanje.

U okviru nasih usluga, nudimo:

Pripreme za ispite
Sa zadovoljstvom vas pripremamo za ispite iz nemačkog na svim nivoima, A1, A2, B1, B2, C1, kao i za specifične ispite kao što su Telc ili Goethe.

Kursevi za firme
Naši kursevi jezika za firme, su posebno prilagođeni potrebama vaših zaposlenih, kako bi mogli da unaprede svoje jezičke veštine u poslovnom kontekstu.
Koristimo praktične nastavne metode kako bismo osigurali da vaš tim poseduje jezičke veštine za efikasnu komunikaciju, pregovaranje, održavanje prezentacija i međunarodno delovanje.

Deca
Naši iskusni nastavnici su posvećeni i strastveni u pomaganju deci da unaprede svoje jezičke veštine i povećaju njihovo poverenje u svoje sposobnosti. Naši kursevi su posebno dizajnirani da zadovolje potrebe dece i nude zabavan i interaktivan način učenja novog jezika. Verujemo da deca najbolje uče kada se zabavljaju, pa smo osmislili naše kurseve tako, da deca budu aktivna i angažovana.

Kontakt

Ponedeljak: 09:00 – 16:00
Utorak: 09:00 – 16:00
Sreda: 09:00 – 16:00
Četvrtak: 09:00 – 16:00
Petak: 09:00 – 16:00
Subota: po dogovoru
Nedelja: po dogovoru

Po dogovoru organizujemo časove i u večernjim satima.

+4915736974365