Otvorene pozicije za kratkoročan angažman u Srbiji + seminar na temu dijaspora eksperti

nk main otvorene pozicije
Početna Posao Otvorene pozicije za kratkoročan angažman u Srbiji + seminar na temu dijaspora eksperti

Otvorene su dve pozicije za kratkoročni angažman u Srbiji preko globalnog Programa migracije i dijaspora PMD, jedna u obrazovnom a druga u razvojnom sektoru. Više o samim pozicijama i ponudi programa možete saznati, u petak (13.05.) kada se održava online seminar na temu dijaspora eksperti. 

Update (05.01.2023) – Pogledajte promotivni film (0:46min) snimljen u okviru Nemačke razvojne saradnje, kao podrška Privrednoj komori Srbije. Promotivni film je realizovan od strane globalnog programa Nemačke razvojne saradnje „Migracije i dijaspora“ koji u Srbiji sprovodi GIZ: https://www.youtube.com/watch?v=7d6qarIM2Qo

📬 Zapratite Nemački kutak newsletter → i prvi saznajte o novim tekstovima, druženjima i okupljanjima i drugim novostima oko Nemačkog kutka.

📅  Seminar: program, uslovi i mogućnosti

– Ko organizuje i finansira program razmene znanja?
– Koji su uslovi za učestvovanje na programu?
– Koje su mogućnosti koje se nude?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana za program razmene znanja “Diaspora Experts” možete saznati na međunarodnom
online seminaru 13.05.2022, od 17 do 20 časova

nemacki kutak giz otvorene pozicije dijaspora expert

💼  Otvorene pozicije 

Za razmenu znanja sa organizacijama u Srbiji otvorene su dve pozicije. 

1 // Akademija strukovnih studija Šumadija

Akademija strukovnih studija Šumadija je viša obrazovna ustanova iz Kragujevca koja je osnovana spajanjem 2019. godine četiri više obrazovne institucije sa tradicijom dužom od 70 godina. Više informacija o akademiji možete saznati na asss.edu.rs.

Akademiji je potreban stručnjak (m/ž) iz dijaspore koji može studentima da prenese znanje o industrijama u EU, uz učestvovanje na predavanjima.

Kontakt osoba: profesor Dr. Milan Đorđević, predsednik akademije
Za više informacija pogledajte raspisanu poziciju: 1-diaspora-experts-akstst-sumadija

2 // RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS – osnovana je 2007. godine od strane 8 gradova i opština kako bi podržavala inicijative i koordinisala institucionalnu komunikaciju ciljanu ka održivom razvoju u Istočnoj Srbiji. Više o agenciji i njenim aktivnostima možete pronaći na raris.org.

Potrebe agencije su široke, sa trenutnim fokusom na povećanje kapaciteta za identifikovanje i stvaranje partnerstva sa sličnim organizacijama u regionu i inostranstvu.

Kontakt osoba: Boban Kostandinović, project manager
Za više informacija pogledajte raspisanu poziciju: 2-diaspora-experts-raris 

🔍 Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce i advokate, poreske savetnike, udruženja, sportske i kulturne klubove = sve što nude Naši u Nemačkoj → nalazi se na Nemačkom kutku!

🏢 Naši u Berlinu
⚓️ Naši u Hamburgu
🍺 Naši u Minhenu
🏠 Naši u Nirnbergu i okolini
🌐 Online proizvodi i usluge

Tvoje mesto nije tu? Glasaj za tvoje mesto kako bismo ga što pre uključili na Nemački kutak!

Za više informacija o programu i otvorenim pozicijama kontaktirajte Snežanu Antonijević, Koordinatorku GIZa za kvalifikovane povratnike i rad sa dijasporom: [email protected]

Podeli tekst na društvenim mrežama

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slični tekstovi

📬 Prijavite se za besplatni newsletter

Novi tekstovi. Nova druženja i okupljanja. Nove zajednice. Na newsletter-u Nemačkog kutka.

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.