Drugo okupljanje ex-Yu IT stručnjaka u Nemačkoj

Programeri u nemackoj
Početna Posao Drugo okupljanje ex-Yu IT stručnjaka u Nemačkoj

Drugo okupljanje IT stručnjaka sa prostora bivše Jugoslavije održava se u četvrtak 07. novembra 2019. godine u prostorijama WayFair-a u Karl-Liebknecht-Str. 29, 10178 Berlin sa ulazom u 18:00 časova. Svrha druženja je umrežavanje na kolegijalnom nivou uz razmenu znanja i iskustva. Kao i prethodni put, ulaz je besplatan, ali su mesta ograničena. Molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak na meetup događaju jer samo tako možemo obezbediti dovoljno hrane i piće za sve učesnike događaja. Utiske, prezentacije i snimke sa prvog okupljanja možete videti ovde.

Ulaz besplatan, ali moguć samo uz prethodnu prijavu

Presrećni smo što će sa nama biti Lazar Kovačevič iz Crne Gore odnosno iz Bavarske. Lazar je softverski i mašinski inženjer, softverski arhitekta, savetnik i preduzetnik. Lazar će govoriti o razvojnom putu koji bi svaki junior programer trebao proći da bi mogao sebe smatrati softverskim inženjerom.

Drugi govor držaće Aleksandar Orlić iz Srbije odnosno Berlina. Aleksandar je softverski arhitekta, vođa tehničkih timova, višestruki preduzetnik i suosnivač challanger banke u Berlinu u ulozi tehničkog direktora. Aleksandar će pričati o najvećim tehničkim izazovima pri osnivanju fintech startupa.

Dođite da se uz obezbeđen ketering umrežite sa svojim koleginicama i kolegama iz država bivše Jugoslavije i šire, kao i da čujete nešto novo o razvojnim putevima juniora i tehničkim izazovima pri osnivanju fintech startupa. Ulaz je besplatan, ali mesta su ograničena! Prijave su obavezne na meetup događaju.

📬 Zapratite Nemački kutak newsletter → i prvi saznajte o novim tekstovima, druženjima i okupljanjima i drugim novostima oko Nemačkog kutka.

Plan i program

18:00 – 18:30 Ulaz i upoznavanje
18:30 – 18:40 Uvodna reč
18:40 – 19:00 Lazar Kovačević – Pismo junior programeru: inženjerska strana programiranja
19:00 – 19:15 Pitanja i odgovori
19:15 – 19:45 Umrežavanje uz hranu i piće
19:45 – 20:05 Aleksandar Orlić – Top 5 tehničkih izazova u izgradnji fintech startupa
20:05 – 20:20 Pitanja i odgovori
20:20 – 20:30 Završna reč
20:30 – 21:15 Umrežavanje uz hranu i piće
21:15 Kraj
open end – Piće i druženje u obližnjem kafiću

Pristupi newsletter-u za ex-Yu IT stručnjake u Nemačkoj: http://eepurl.com/go1SJv

Non ex-Yu IT stručnjaci su dobrodošli

Plan i program će se odvijati na engleskom jeziku, te slobodno možete povesti svoje kolege i koleginice koji nisu iz ex-Yu.

🔍 Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce i advokate, poreske savetnike, udruženja, sportske i kulturne klubove = sve što nude Naši u Nemačkoj → nalazi se na Nemačkom kutku!

🏢 Naši u Berlinu
⚓️ Naši u Hamburgu
🍺 Naši u Minhenu
🏠 Naši u Nirnbergu i okolini
🌐 Online proizvodi i usluge

Tvoje mesto nije tu? Glasaj za tvoje mesto kako bismo ga što pre uključili na Nemački kutak!

Podeli tekst na društvenim mrežama

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slični tekstovi

📬 Prijavite se za besplatni newsletter

Novi tekstovi. Nova druženja i okupljanja. Nove zajednice. Na newsletter-u Nemačkog kutka.

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.