Okupljanje ex-Yu IT stručnjaka i preduzetnika u Nemačkoj #4

Nemacki kutak - 4 Okupljanje ex-Yu IT stručnjaka i preduzetnika u Nemačkoj
Početna Posao Okupljanje ex-Yu IT stručnjaka i preduzetnika u Nemačkoj #4

Četvrto okupljanje IT stručnjaka i preduzetnika sa prostora bivše Jugoslavije održava se u četvrtak 20. aprila 2023 u prostorijama JUCR-a (Lichtfabrik, 2 sprat) u Kohlfurter Str. 41-43, 10999 Berlin sa ulazom u 18:00 časova.

Predavači

Sa nama će biti Sanja Beronja iz Srbije koja danas živi i radi na relaciji Pariz – Berlin. Sanja je diplomirani politikolog i sociolog, predavač na nekoliko univerziteta u Francuskoj i doktoranktinja koja istražuje preduzetništvo kroz naočare sociologije. Sanja će govoriti o socijalnoj infrastrukturi inovacionog centra, merama privlačenja tech talenata i predstaviti kako to rade Berlin i Pariz.

Drugo predavanje držaće Vladimir Čotrić iz Srbije. Vladimir je IT stručnjak specijalizovan na mobilne tehnologije i preduzetnik. Jedan je od osnivača Yuno – startupa iz obrazovne industrije. Yuno je u svojoj prethodnoj verziji pod imenom Gaiali osvojio nemačko tržište. Danas, sa novim imenom i novim investitorima rizičnog kapitala, Vladimir i njegov tim se spremaju za lansiranje u SAD nakon uspešnog izlaska na tržište. Vladimir će pričati o osnivanju remote-first startup-a, osvajanju nemačkog tržišta i dizanju 7+ miliona investicija.

📬 Zapratite Nemački kutak newsletter → i prvi saznajte o novim tekstovima, druženjima i okupljanjima i drugim novostima oko Nemačkog kutka.

Agenda okupljanja

ℹ️ Ulaz je besplatan, mesta su ograničena, rezervacija neophodna! Registrujte se na linku: https://www.meetup.com/de-DE/nemacki-kutak/events/291929410/

Molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak jer samo tako možemo obezbediti dovoljno mesta, hrane i pića za sve goste događaja.

18:00 – 18:30 Ulaz i upoznavanje
18:30 – 18:40 Uvodna reč
18:40 – 19:00 Sanja Beronja – Kako stvoriti centar za inovacije i privući međunarodne tech talente: iskustvo iz Pariza i Berlina
19:00 – 19:15 Pitanja i odgovori
19:15 – 19:45 Umrežavanje uz hranu i piće
19:45 – 20:05 Vladimir Čotrić – Upravljanje kroz neizvesnost: iskustvo pravljanja remote-first startapa i podizanja investicije od 7M+
20:05 – 20:20 Pitanja i odgovori
20:20 – 20:30 Završna reč
20:30 – 21:15 Umrežavanje uz hranu i piće
21:15 Kraj
open end – Piće i druženje u obližnjem kafiću

Dođite da naučite nešto novo o polugama inovacionih cenatara i vođenju međunarodnog i remote-first startupa od prvog dana. Ono najbitnije: dođite da se uz obezbeđen ketering umrežite sa svojim koleginicama i kolegama iz država bivše Jugoslavije i šire.

Podeli tekst na društvenim mrežama

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slični tekstovi

📬 Prijavite se za besplatni newsletter

Novi tekstovi. Nova druženja i okupljanja. Nove zajednice. Na newsletter-u Nemačkog kutka.

Pronađite naše restorane, lekare, trgovine, automehaničare, prevodioce, advokate i poreske savetnike, sportske klubove i kulturna udruženja u Vašem mestu.